Women ShoesCamper ShoesCamper Women Kobo Q1fy4i5u Q1fy4i5u Kobo Women Sandals Sandals 80PwnkXNO

Fibromen oftewel steelwratjes kunnen gemakkelijk behandeld worden door middel van lasertherapie. Onze huidtherapeuten helpen u binnen elke minuten van de storende steelwratjes af zonder omringend weefsel te beschadigen.

Waarom een fibroom laserbehandeling?

Wilt u uw fibromen (steelwratjes) laten verminderen? U kunt ervoor kiezen om deze huidaandoening met lasertherapie te laten behandelen in plaats van weg te laten snijden bij een dermatoloog. De laser wordt dan ingezet voor zowel de vaatjes in het angiofibroom als het bindweefsel (verheven plek). Het voordeel van laseren is dat u er geen littekens aan overhoudt. Bovendien is het een snelle, relatief pijnloze behandeling.

Tijdens de laserbehandeling

Onze huidtherapeuten behandelen deze huidaandoening met de KTP/Iridex/Yellow laser. Het laserlicht verwarmt hierbij het fibroom, waarna deze er na enkele dagen er vanzelf afvalt. De behandeling van fibromen kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt aan als kleine spelden prikjes op de huid. Omdat fibromen vaak vrij klein van omvang zijn, is deze behandeling goed te verdragen.

Voor de laserbehandeling

Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Uiteraard mag u wel gewoon buiten lopen. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bijvoorbeeld de Actinica Lotion. U dient met een gereinigd gezicht naar de behandeling te komen.

Na de laserbehandeling

Geta Red Wooden H143 SandalEtsy Zori Black Japanese Traditional SzGMVUqp

Na de laserbehandeling kan de huid nog licht warm aanvoelen en ziet de huid rood. U krijgt een koelpack van de huidtherapeut. Door de huid goed te koelen verdwijnt dit na enkele uren. Na enkele dagen kan er rondom het fibroom korstvorming ontstaan, maar dat is niet bij iedereen het geval. Het is belangrijk om na de laserbehandeling het korstje op de huid te laten zitten totdat het er zelf afvalt. Door er aan te krabben, kan er mogelijk een litteken ontstaan. Tijdens het behandeltraject van de fibromen dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders bestaat het risico op pigmentvorming op het behandelde gebied.

Het te verwachten resultaat

Om de huidaandoening fibromen (steelwratjes) te verminderen zijn er 2 tot 4 laserbehandelingen nodig. Sommige fibromen zijn na 1 of 2 laserbehandelingen ook al sterk verminderd. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Het resultaat verschilt bovendien per persoon. Het te verwachten resultaat wordt uitgebreid besproken tijdens het intakegesprek. De huidtherapeut zal een realistisch beeld geven. Over het algemeen vermindert laserbehandeling de fibromen met 80%.

Vergoeding zorgverzekering

Fibromen (steelwratjes) laserbehandelingen in het gezicht en de hals kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vaak vergoeden zorgverzekeraars camouflagetherapie. Hoewel lasertherapie geen camouflagetherapie is, accepteert de zorgverzekering ook vaak een omschrijving van “camouflagetherapie middels lasertherapie in het gelaat”. Houd onze kortingsacties in de gaten en kijk voor meer informatie over vergoedingen op onze informatiepagina over zorgverzekeringen.Stiletto CarvelaKurt Geiger Lexx Black Perspex Heel Shoes Court By eD29HIYWE

Afspraak maken

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op of plan een gratis intake

Pirates Middleeuwse Cave Sandalen Sandalen Lc003 Middleeuwse Lc003 nOwNv80m

. Als u vragen heeft over onze fibroom laserbehandelingen kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06-20799825.

Voetbed Kleuren Dames Slippers Goed Kopen Veel Met WrdBoxeC
*Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs wordt tijdens het intakegesprek bepaald en is afhankelijk van de grootte van het gebied.
Fibromen klein gebied
€185,- p.b.
Women's Stiletto Knee Heels Peep Gladiator Red Strappy High Toe DIE9W2H
Enkele fibromen
€90,- p.b
Edelman Edelman Sandals Poshmark ShoesYardley Sandals Sam Sam ShoesYardley MpGSqVUz
Het team van Medi Skin Care
Mariëtte Annema
Huidtherapeut & oprichtster.
Pirates Middleeuwse Cave Sandalen Sandalen Lc003 Middleeuwse Lc003 nOwNv80m
Pirates Middleeuwse Cave Sandalen Sandalen Lc003 Middleeuwse Lc003 nOwNv80m
Melissa van den Brink
Huidtherapeut
Olle Coppens
Support medewerker
Liza Sophie de Boer
Algemeen manager
Pirates Middleeuwse Cave Sandalen Sandalen Lc003 Middleeuwse Lc003 nOwNv80m
Leonie Rappard
Huidtherapeut
Pirates Middleeuwse Cave Sandalen Sandalen Lc003 Middleeuwse Lc003 nOwNv80m
Elena Vasilev
Huidtherapeut
Melanie Leisink
Huidtherapeut
Jessica Gooijer
Pirates Middleeuwse Cave Sandalen Sandalen Lc003 Middleeuwse Lc003 nOwNv80m
Huidtherapeut
Rosanne Stekelenburg
Communicatiemedewerker en huidtherapeut
Harriet Hedley
Pirates Middleeuwse Cave Sandalen Sandalen Lc003 Middleeuwse Lc003 nOwNv80m