Shop Im Sandalen Offiziellen Online Kaufen Gabor Plateau Ktl3f1juc WHEI2D9Y

Fibromen oftewel steelwratjes kunnen gemakkelijk behandeld worden door middel van lasertherapie. Onze huidtherapeuten helpen u binnen elke minuten van de storende steelwratjes af zonder omringend weefsel te beschadigen.

Waarom een fibroom laserbehandeling?

Wilt u uw fibromen (steelwratjes) laten verminderen? U kunt ervoor kiezen om deze huidaandoening met lasertherapie te laten behandelen in plaats van weg te laten snijden bij een dermatoloog. De laser wordt dan ingezet voor zowel de vaatjes in het angiofibroom als het bindweefsel (verheven plek). Het voordeel van laseren is dat u er geen littekens aan overhoudt. Bovendien is het een snelle, relatief pijnloze behandeling.

Tijdens de laserbehandeling

Onze huidtherapeuten behandelen deze huidaandoening met de KTP/Iridex/Yellow laser. Het laserlicht verwarmt hierbij het fibroom, waarna deze er na enkele dagen er vanzelf afvalt. De behandeling van fibromen kunt u als licht gevoelig ervaren. De laser voelt aan als kleine spelden prikjes op de huid. Omdat fibromen vaak vrij klein van omvang zijn, is deze behandeling goed te verdragen.

Voor de laserbehandeling

Het is belangrijk om voorafgaand aan de laserbehandeling 4 weken niet bloot te zijn gesteld aan de zon. Dat betekent geen zonnebank of uitgebreid zonnebaden tijdens een zonvakantie. Uiteraard mag u wel gewoon buiten lopen. Als de zon fel schijnt, is het belangrijk dat u zich insmeert met een goede zonbescherming. Bijvoorbeeld de Actinica Lotion. U dient met een gereinigd gezicht naar de behandeling te komen.

Na de laserbehandeling

Fitflop Black Sling Fitflops Black Leather ZOuTiPkX

Na de laserbehandeling kan de huid nog licht warm aanvoelen en ziet de huid rood. U krijgt een koelpack van de huidtherapeut. Door de huid goed te koelen verdwijnt dit na enkele uren. Na enkele dagen kan er rondom het fibroom korstvorming ontstaan, maar dat is niet bij iedereen het geval. Het is belangrijk om na de laserbehandeling het korstje op de huid te laten zitten totdat het er zelf afvalt. Door er aan te krabben, kan er mogelijk een litteken ontstaan. Tijdens het behandeltraject van de fibromen dient er altijd goed rekening gehouden te worden met UV-bescherming. De huid mag tot een maand na de behandeling niet zonder bescherming worden blootgesteld aan de zon of zonnebank. Anders bestaat het risico op pigmentvorming op het behandelde gebied.

Het te verwachten resultaat

Om de huidaandoening fibromen (steelwratjes) te verminderen zijn er 2 tot 4 laserbehandelingen nodig. Sommige fibromen zijn na 1 of 2 laserbehandelingen ook al sterk verminderd. Tijdens het intakegesprek stellen onze huidtherapeuten een persoonlijk behandelplan met u op. Daarin krijgt u alle advies over het aantal behandelingen, nazorg en kosten. Het resultaat verschilt bovendien per persoon. Het te verwachten resultaat wordt uitgebreid besproken tijdens het intakegesprek. De huidtherapeut zal een realistisch beeld geven. Over het algemeen vermindert laserbehandeling de fibromen met 80%.

Vergoeding zorgverzekering

Fibromen (steelwratjes) laserbehandelingen in het gezicht en de hals kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vaak vergoeden zorgverzekeraars camouflagetherapie. Hoewel lasertherapie geen camouflagetherapie is, accepteert de zorgverzekering ook vaak een omschrijving van “camouflagetherapie middels lasertherapie in het gelaat”. Houd onze kortingsacties in de gaten en kijk voor meer informatie over vergoedingen op onze informatiepagina over zorgverzekeringen.Brede Clarks Voeten Voor Voeten DamesschoenenSchoenen Voor Brede Clarks DamesschoenenSchoenen Brede Voor DamesschoenenSchoenen Yv6b7yfg

Afspraak maken

Wilt u naar aanleiding van bovenstaande informatie een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan contact met ons op of plan een gratis intake

Women's High HeelRose Light Flip SandalsRaised Havaianas Flop tQCshrd

. Als u vragen heeft over onze fibroom laserbehandelingen kunt u deze ook stellen via ons WhatsApp nummer: 06-20799825.

Creme Sandalen Dames Geox Sozy Ontwerp 6819425 Nieuwste H Zwart m0wnN8
*Onderstaande prijzen zijn indicatieprijzen. De exacte prijs wordt tijdens het intakegesprek bepaald en is afhankelijk van de grootte van het gebied.
Fibromen klein gebied
€185,- p.b.
En Sandales À Synthétique Femmes Mccartney Stella Découpes Cuir On0wk8P
Enkele fibromen
€90,- p.b
Stort Udvalg Af Køb Dem Sandaler Merrell Her tQrhsd
Het team van Medi Skin Care
Mariëtte Annema
Huidtherapeut & oprichtster.
Women's High HeelRose Light Flip SandalsRaised Havaianas Flop tQCshrd
Women's High HeelRose Light Flip SandalsRaised Havaianas Flop tQCshrd
Melissa van den Brink
Huidtherapeut
Olle Coppens
Support medewerker
Liza Sophie de Boer
Algemeen manager
Women's High HeelRose Light Flip SandalsRaised Havaianas Flop tQCshrd
Leonie Rappard
Huidtherapeut
Women's High HeelRose Light Flip SandalsRaised Havaianas Flop tQCshrd
Elena Vasilev
Huidtherapeut
Melanie Leisink
Huidtherapeut
Jessica Gooijer
Women's High HeelRose Light Flip SandalsRaised Havaianas Flop tQCshrd
Huidtherapeut
Rosanne Stekelenburg
Communicatiemedewerker en huidtherapeut
Harriet Hedley
Women's High HeelRose Light Flip SandalsRaised Havaianas Flop tQCshrd