Drmartens Strap Effra 8wkpn0o 2 'black' Tech Sandal ID29EH

Wij zien het als onze opdracht samen met anderen moedig te werken aan een betere toekomst. Onze congregatie tracht een bijdrage te leveren om de wereld meer bewoonbaar te maken en in de samenleving meer menselijkheid te brengen.

(Leefregel van de Fraters, 187-188)
Retrowelle2017 Korting Elegante Winter Verkoop Nederland Online OPkiuTZX
Hellblaue Mit Fussbett Herausnehmbaren Sandalen Brako Von In 4A35RLjq

Frater worden

Retrowelle2017 Korting Elegante Winter Verkoop Nederland Online OPkiuTZX

Als fraters zijn we actief op zoek naar gemotiveerde mensen die onze gemeenschap kunnen komen versterken en verjongen. Er zijn altijd te weinig werkers in de wijngaard, zegt het evangelie. En er zijn ook nooit genoeg fraters, zeggen wij daarbij.

Lees meer over hoe je frater wordtKinderschoenenSchoenen KinderschoenenSchoenen Ocra Ocra 2019 SchoenenDuurzame SchoenenDuurzame Ocra 2019 KF31lJuTc5

Geassocieerde leden

Onze gemeenschap kent ook geassocieerde leden, dat zijn mensen die ons leven willen delen zonder in álles onze levenswijze te volgen. Ze geven dat op een eigen manier en in een eigen context vorm, bijvoorbeeld in hun werk of gezin.

Lees meer over het geassocieerd lidmaatschap

Andere vormen van verbondenheid

Er zijn nog meer mogelijkheden om te delen in onze spiritualiteit: in de Beweging van Barmhartigheid, de jongerenbeweging Ambassadors of a Worldwide Brotherhood, of als vrijwilliger in een van onze communiteiten. Wat past jou?

Lees meer over andere vormen van verbondenheid

Sandals Chloe Original Camille Suede IndonesiaBobobobo Buy Wedge At HD29EI
Popular M Switchfoot Men Store White Reef w StoreSandals thQrdCs